Author Topic: Out of Range Error  (Read 1756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

UK_John

  • Everybody
  • *
  • Posts: 2
Out of Range Error
« on: March 19, 2014, 01:29:30 AM »
I just bought this from Steam and on starting it I get an "Out of Range" error. I can hear the game music and narrator talking in the background Because the game isn't starting or crashing, I have no INI or ERROR files, just an output log file while I have attached. I have tried adding "- window" and "- 1024x768" in the start menu of the shortcut , but neither work.

I hope you can tell how how to solve this. Obviously the game resolution needs to be changed, but I have no way of doing it!

Anthony

  • ThreeGates Developer
  • ***
  • Posts: 524
Re: Out of Range Error
« Reply #1 on: March 19, 2014, 03:03:37 PM »
Hmm, ok, let me get this to the team so we can figure out what's going on. -Anthony

KungAobWoonSen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Out of Range Error
« Reply #2 on: November 01, 2014, 08:14:39 AM »
I hope you enjoy the time you spend here, and find the learning resources useful!

Gelka

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • It's just me!
    • Test, just a test
Out of Range Error
« Reply #3 on: March 02, 2015, 11:09:50 AM »
I think, that you commit an error. Write to me in PM, we will discuss.