Author Topic: Have to start with original quest every time I restart the game?  (Read 1689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fugazni

  • Everybody
  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
So I've been playing this game and having fun so far, but regardless of how many quests I complete, every time I restart the game, I have to start with the original quest and work my way up from there.  Is this a bug?  Am I doing something wrong?  I don't see any kind of save feature.

fugazni

  • Everybody
  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Have to start with original quest every time I restart the game?
« Reply #1 on: October 05, 2013, 07:37:35 PM »
Come on, no one can answer this?  Even just to tell me if it happens to them too?

Maria

  • Administrator
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 1174
  • Forum Admin
Re: Have to start with original quest every time I restart the game?
« Reply #2 on: October 07, 2013, 12:58:04 PM »
Hello Fugazni.

Can you please supply us with your output.log-file? (it can be found in a folder named LoA_Data in your installation folder) It might help us figure this out. It sounds like something may have gone wrong with your savefile, but we need more information.

The game (normally) saves automatically when you exit.

fugazni

  • Everybody
  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Have to start with original quest every time I restart the game?
« Reply #3 on: October 08, 2013, 01:48:09 AM »
Thanks for the reply Maria. I saw that you responded to my post in the bug forum where I submitted the log files, thanks.  Please let me know if I need to do anything on my end to fix it.